dilluns, 19 de gener del 2009

FINAL DE VIATGE DES DE SINGAPUR

Hola seguidors/res. be com que ja som de tornada, tenim molta estona en aquest increible aeroport on els massatges als peus, l'internet son gratuits i rapids, aprofitem per despedir-nos, aviat us ho podrem explicar en persona i haureu de suportar el resum fotografic que la Laia intentara fer, pero que no aconseguira fer massa resumit, segur.
Des d'aqui, dir que fer aquest viatge va ser una gran decisio, que ha sortit millor del que ja esperevem que fos i que New Zealand es un lloc increible on es pot fer tot el que ens agrada fer. A mes a mes no esta gens explotat, els kiwis se l'estiment i esperem el puguin conservar tal i com esta.
Hem fet: kayaking, sailing, rafting, trekking, camping, city side seeing, mountain biking... hem fet el turista, hem sortit algun dia de nit, anat amb helicopter, jetboat... i totes les que no recordo. ens ha sortit rodo i recomanem a tothom que si algun dia en te l'oportunitat hi vagi de viatge. Si algun dia ens fan fora de Catalunya ens hi trobareu.

Coses que us diran sobre New Zealand que no son del tot veritat:
-No es veritat que tothom navega, no navega ni Deu, excepte el cap de setmana, a la badia d'Auckland, Bay of islands, i Malborough sound. A la resta nomes van amb llanxes motores per pescar o kayak.
-Les carreteres son perfectes, no hi ha gent i vas sempre que pots, quasi sempre, a 100.

Altres coses:
-L'illa Nord no desmereix gens, te tants atractius com la Sud.
-Tenen de les millors carns de vedella del mon.Tot i que es plena de Xais, sobretot l'illa Sud perque a la Nord hi ha mes vaques.
-Es el pais per veure en Autocaravana, te molts llocs on podras dormir pero no sempre for free.

Res mes senyors, fins aviat i si algu vol saber-ne mes, ja sabeu on som.

Laia i Jordi

PD: Encantats d'haver compartit el viatge amb tots vosaltres, ens ha agradat saber de la gent de casa quan hem estat lluny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola suposo que ja no podreu llegi aixo segur que ja sou al avio, pero si no que tingueu un bon vol per tenir un bon final.
Aixo de pasar un mes junts es una proba de foc dons es dificil conviura tant tems sols sensa amics ni familia crec es un altre manera de viura. Fins aviat